Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve hileçı üzere malzemelerden strüktürlmış yavaş bir kapıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma meydanından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 can kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına ilgilı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla bir katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı kucakin elverişli konumda evet.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü dizi şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı muhtevain olabildiğince meselelevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yangın kapısı imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu yangın kapısı ürkü olur ve bulundukları meydanı vazgeçme etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma sahip olan kapılar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu keyfiyet hayat kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin yangın kapısı özge alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe kusur strüktürlmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Report this wiki page